documente utile

In aceasta sectiune vei descoperii o serie de documente utile si alte materiale pentru organizarea eficienta a activitatilor in departamentele de vanzari, resurse umane, financiar sau administrativ.

Parcurge lista de mai jos si descarca gratuit sabloanele pe care noi si clientii nostri le-am folosit cu succes in diverse situatii. Documentele sunt editabile, asa ca te sfatuim sa te inspiri din ele, sa le personalizezi si adaptezi situatiei tale.

Flux de numerar (cash flow) – excel

Acest instrument extrem de util, folosit corespunzator iti va arata cat de „sanatoasa” din punct de vedere financiar este firma ta. de asemenea te poate ajuta sa eviti blocajele financiare prin anticiparea perioadelor cu iesiri dezechilibrante de numerar.
Flux de numerar model

PREZENTARI – Chestionar pentru identificarea nevoilor audientei in cazul prezentarilor (word)

Recomandam utilizarea chestionarului anterior crearii prezentarii pentru identificarea informatiilor ce sunt asteptate de catre audienta. Cu cat cunosti mai bine audienta in fata careia prezinti cu atat mai mult vor creste sansele tale de a face o prezentare care vinde, convinge si antreneaza audienta in directia dorita de tine.
Chestionar cunoastere audienta

VANZARI – Fisa organizare activitate si stabilire obiective saptamanale agenti vanzari (excel)

Recomandam utilizarea acestei fise atunci cand doresti integrarea unui nou agent de vanzari in echipa. Acesta trebuie integrat treptat in baza unor obiective prestabilite de o maniera motivanta.
Obiective saptamanale agenti vanzari

VANZARI – Model fisa vanzare incrucisata (pdf)

Fisa este foarte utila atunci cand urmaresti cresterea si diversificarea produselor sau serviciilor vandute clientilor existenti. In literatura de specialitate termenul folosit este cross selling.
Fisa vanzare incrucisata

VANZARI – Model scrisoare de credibilitate (word)

Ajuta la castigarea credibilitatii si increderii clientilor potentiali. Scrisoarea de credibilitate este un instrument foarte important pentru orice vanzator deoarece raspunde uneia din cele mai importante intrebari din vanzari: de ce sa cumpar de la tine?
Scrisoare credibilitate

RECRUTARE – Fisa evaluare candidat interviu (excel)

Un document obligatoriu pentru evaluarea obiectiva a candidatilor si selectarea persoanei potrivite pentru jobul potrivit. Acesta este un model pe care noi il folosim cu succes in recrutarea personalului propriu si al clientilor pentru activitatile de vanzari. Este important sa existe o metoda obiectiva de comparatie a candidatilor intervievati.
Fisa evaluare candidat interviu