Aflate la debut de cariera ca antreprenor, multe persoane se confrunta cu dificultati in dezvoltarea afacerii proprii. Datorita acestei nevoi de asistenta si sprijin pentru intreprinderile mici si mijlocii si startup-urilor care activeaza pe piata economica locala, a aparut initiativa de a infiinta divizia din Cluj Napoca a Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania in parteneriat cu Departamentul pentru IMM din cadrul Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, care va veni in intampinarea antreprenorilor debutanti.

Miercuri, 18 martie incepand cu ora 17:00 la The Office, te invitam la lansarea singurei organizatii patronale nationale care reprezinta interesele tinerilor intreprinzatori din Romania, Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) filiala Cluj Napoca.

Ii vom avea alaturi de noi pe Florin Jianu, fostul ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism si in prezent presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, Bogdan Aron seful OTIMMC Cluj si alti reprezentanti ai organismelor si institutiilor locale.
[divider]

Agenda evenimentului

17:00 – 17:20 – Inregistrarea participantilor
17:20 – 17:50 – Cristian Dascalu, presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, divizia Cluj Napoca va tine o prezentare a Patronatului si a avantajelor pe care le implica infiintarea acestuia la nivel local.
17:50 – 18:20 – Bogdan Aron, sef oficiu OTIMMC, va tine o prezentare legata de oportunitatile de finantare dedicate tinerilor antreprenori si IMM-urilor.
18:20 – 18:40 – Pauza
18:40 – 19:10 – Emil Vadana, fondator Outlead Marketing, care va aborda nevoia startup-urilor si IMM-urilor de promovare intr-un mod eficient si cu implicatii financiare reduse.
19:10 – 19:40 Laviniu Chis, fondator al LC Learning & Consulting, care va prezenta aspecte practice si indicatii legate de accesarea finantarilor nerambursabile.

Confirmarea prezentei este obligatorie si gratuita.

Te asteptam cu drag!