Care este scopul acestui test pentru programul START-UP NATION?

Testul de eligibilitate pentru programul START-UP NATION te va ajuta să evaluezi potențialul ideii, proiectului sau afacerii tale, înainte de a face formalitățile necesare, pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru tineri. Află acum dacă te califici pentru o alocație financiară nerambursabilă de până la 250.000 lei oferită de Ministerul Economiei.

Înainte de a demara formalitățile de accesare fonduri nerambursabile pentru tineri, evalueaza prin intermediul aplicației de mai jos în ce măsură proiectul sau afacerea ta este eligibilă.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem să îți oferim informații cu caracter orientativ și nu garantăm în proporție de 100% accesarea acestor fonduri. Există posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri să se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat în baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastră este să apelezi la servicii de consultanță profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri pentru programul START-UP NATION și să fii sceptic atunci când cineva îți garantează 100% succesul obținerii finanțării proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL START-UP NATION

1. În ce domeniu (cod CAEN) îți desfășori activitatea?
 
 
 
2. Care este valoarea aportului propriu în procente?
 
 
 
3. Cat reprezinta ponderea investitiilor facuta in echipamentele tehnologice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice (pct 2.1,2.2., 2.3 din HG 2139/2004) din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de investiții?
 
 
 
4. Câte locuri de muncă vei crea?
 
 
5. Cat timp vei mentine locurile de munca pe care le creezi?
 
 
 
6. Asociații/acționarii au mai avut calitatea de asociați/acționari în altă întreprindere ?
 
 

 

Stabilește o discuție cu noi

Obține rapid, corect, clar și accesibil informațiile de care ai nevoie de la unul din consultanții noștri Startup Nation într-o discuție 1 la 1.

RAPID

SIGUR

CLAR

ACCESIBIL