Descopera cum iti poti imbunatati sansele de reusita si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru accesarea finantarii nerambursabile contactand un consultant LC Learning & Consulting.

Gratuit. Nu implica niciun fel de cost sau obligatii din partea ta.

Rapid. Obtii in cel mai scurt timp toate informatiile de care ai nevoie.

Exact. Primesti raspunsurile exacte si concrete din partea unui expert in accesarea finantarilor nerambursabile la intrebarile tale pentru a te ajuta in luarea unei decizii.

icoana stea10.523.368 lei

Reprezinta valoarea totala a proiectelor castigate si implementate de echipa noastra din fonduri guvernamentale.

icoana sageti81%

Reprezinta rata noastra de succes in obtinerea finantarilor pe toate liniile de finantare guvernamentale, europene sau internationale.

icoana complet globalEvaluare obiectiva

Te ajutam sa evaluezi real si obiectiv sansele de succes ale proiectului tau, pentru a evita risipirea resurselor de timp si bani.

icoana scriere proiecteDocumentatie completa

Intocmim si depunem intreaga documentatie conform cerintelor programelor pentru ca tu sa te concentrezi asupra lucrurilor mai importante.

icoana calendarSuntem alaturi de tine pana la final

Punem in folosul tau experienta, cunostintele si reteaua noastra de parteneri pentru decontarea rapida si fara obstacole a cererilor de plata.

  Nume si prenume

  Email

  Telefon

  Compania

  Cod CAEN proiect (4 cifre)

  Locatia implementarii proiectului

  Finantarea pe care doresti sa aplici

  Data si ora la care poti fi contactat/a

  Cum ai auzit de noi?

  Te rugam sa introduci codul de mai jos (spam filter)

  captcha

  LC LEARNING & CONSULTING PRIN OCHII CLIENTILOR

  Ciprian Dudila
  Ciprian Dudila, DUDI BAIT
  (productie momeli pescuit)

  O colaborare de care sunt foarte multumit, am reusit datorita LC Learning & Consulting sa duc la bun sfarsit un proiect de investitii. Oameni capabili, care se pricep foarte bine la cea ce fac.

  Administrator ARMOAR
  Ruxandra Flueras, ARMOAR
  (design vestimentar)

  Totul a decurs cum ma asteptam, in sensul ca nu a existat nici o problema, din nici un punct de vedere. Pot spune ca am tinut permanent legatura cu consultantul, fapt care cu siguranta a imbunatati calitatea serviciilor. As putea sa descriu relatia in doua cuvinte: profesionalism si seriozitate.

  Administrator Code 4 Nord
  George Toman, CODE 4 NORD
  (productie software)

  Am lucrat impreuna cu LC Learning & Consulting pe un proiect din cadrul programului START si am fost foarte multumit de colaborarea pe care am avut-o cu ei. Intotdeauna au fost disponibili si mi-au raspuns la toate intrebarile, mai mult decat atat au stiut sa imi dea si sfaturi utile legate de modul in care am putut sa imi cresc sansele de reusita.