etica

Codul de conduita morala

Codul de conduita izvoraste direct din misiunea si valorile pe care echipa noastra le are. Motivati fiind de dorinta atingerii excelentei in afaceri si aducerea unei valori suplimentare atat clientilor nostrii, cat si noua, este esential sa facem acest lucru cu integritate si onestiate. Nu facem compromisuri morale sau abateri de la prevederile legale in vigoare pentru obtinerea beneficilor personale sau profesionale.

Prin intermediul acestui cod de conduita dorim sa promovam imaginea unei echipe (companii) integre, oneste si responsabile. Sa facem lucrurile cu profesionalism, in limitele legislatiei in vigoare si fara a leza vreo parte. Acest cod ne indeamna sa descurajam si sa denuntam orice fapte nepermise.

Codul este valabil pentru toti angajatii, partenerii si colaboratorii nostri care ne reprezinta interesele. In conformitate cu valorile companiei, toti angajatii trebuie sa isi desfasoare activitatea cat mai moral, etic si corect posibil chiar si atunci cand nu sunt supravegheati.

LC Learning & Consulting SRL-D se straduieste sa faca fata tututor cerintelor legale in vigoare. Indiferent de intensitatea si practicile concurentei, nu vom folosi mijloace nepotrivite (mite, atentii, abuzuri, trafic de influenta etc) pentru obtinerea unor beneficii sau avantaje. In consecinta ne conformam tuturor legilor anticoruptie in vigoare.