Descriere training prezentari eficiente?

95% din prezentarile facute azi sunt plictisitoare. Dovezile acestei afirmatii sunt la tot pasul. Nu trebuie decat sa astepti urmatoarea conferinta sau prezentare a sefului, colegului sau colaboratorului tau. Modul in care prezentam trebuie schimbat pentru a transmite ideile clar, convingator si memorabil.

Astazi traim intr-o cultura „din prima” in care comunicam prima versiune a unui email pe care l-am scris, publicam prima varianta a unui articol pe blog, prezentam prima versiune a unei prezentari in PowerPoint pe care am creat-o. Doar prin exersare, rafinare si iterare putem atinge excelenta in comunicare.

De ce sa fii un expert in comunicare cand ai atatea lucruri urgente si importante de rezolvat? Pentru ca printr-o comunicare eficienta si bine gandita reduci frictiunile, motivezi, convingi si antrenezi oamenii din jur.

Workshopul de prezentare in PowerPoint ofera trainingul si instrumentele necesare pentru a livra prezentari memorabile, profesioniste si convingatoare.

Pentru cine este util acest workshop de prezentare?

Workshopul include exemple de bune practici, exemple de prezentari ineficiente, principiile realizari unor prezentari eficiente, modalitati de structurare a prezentarii si crearii unor mesaje de impact.

Workshopul se adreseaza persoanelor care doresc sa invete cum sa comunicare clar si memorabil mesajele, sa sustina o prezentare profesionista sau sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbit in public.

WORKSHOP 1 ZI WORKSHOP 2 ZILE
Greselile capitale ale prezentarilor
Practici bune de prezentare
Planificarea eficienta a prezentarii
Identificarea nevoilor audientei
Generarea si organizare a ideilor
Formula magica pentru continut
Designul prezentarii
Sporirea claritatii si impactului mesajelor
Arta comunicarii folosind principiile povestirilor
Controlul emotiilor
Conectarea emotionala cu audienta
[button link=”https://www.learningandconsulting.ro/training/training-prezentari-powerpoint/workshop-prezentare-ziua-1/”]Vezi detalii[/button] [button link=”https://www.learningandconsulting.ro/training/training-prezentari-powerpoint/workshop-prezentare-ziua-2/”]Vezi detalii[/button]