Testul de eligibilitate pentru programul COMERT

Care este scopul acestui test pentru programul Comert Servicii?

Testul de eligibilitate pentru programul Comert Servicii te va ajuta sa evaluezi sansele de reusita ale proiectului sau planului de afaceri in obtinerea finantarii nerambursabile de 200.000 lei, inainte de a te angaja in demararea formalitatilor necesare. Fa testul acum si afla daca te califici pentru o alocatie financiara nerambursabila.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri si sa fii sceptic atunci cand un consultant iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL COMERT

Domeniul de activitate
 
 
Cifra de afaceri in anul anterior este realizata in pondere de peste 50% din servicii prestate sau activitati de comert?
 
 
Care este numarul mediu de angajati pentru anul anterior?
 
 
 
 
Cate locuri noi de munca estimezi ca vei crea ca urmare a implementarii proiectului?
 
 
Cati absolventi (de facultate sau liceu promotiile 2014, 2015, 2016) sau someri vei angaja in urma implementarii proiectului din totalul locurilor noi de munca create?
 
 
 
Cat reprezinta ponderea investitiilor facute in mijloace fixe prevazute la pct 2.1, 2.2 si 2.3.6.8.1 (inclusiv echipamente IT- tehnică de calcul) conform HG 2139/2004 din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
 
Codul CAEN pe care se doreste accesarea finantarii are o vechime de
 
 
 
Valoarea procentului aferent aportului propriu din valoarea eligibilă a proiectului
 
 
 
Care este situatia financiara aferenta anului anterior?