Care este scopul acestui test pentru programul START-UP NATION?

Testul de eligibilitate pentru programul START-UP NATION te va ajuta sa evaluezi potentialul ideii, proiectului sau afacerii tale, inainte de a face formalitatile necesare, pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru tineri. Afla acum daca te califici pentru o alocatie financiara nerambursabila de 200.000 lei oferita de Ministerul Economiei.

Inainte de a demara formalitatile de accesare fonduri nerambursabile pentru tineri, evalueaza prin intermediul aplicatiei de mai jos in ce masura proiectul sau afacerea ta este eligibila.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Exista posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri sa se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat in baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri pentru programul START-UP NATION si sa fii sceptic atunci cand cineva iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

Ultima actualizare a testului 19.07.2022

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL START-UP NATION

1. În ce domeniu (cod CAEN) îți desfășori activitatea? Pentru a răspunde la această întrebare consultă această listă.
 
 
 
2. Care este valoarea aportului propriu?
 
 
 
3. Cat reprezinta ponderea investitiilor facuta in echipamentele tehnologice și cheltuielilor asimilate echipamentelor tehnologice (pct 2.1,2.2., 2.3 din HG 2139/2004) din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
 
4. Vei include echipamente din categoria componentelor de dezvoltare durabilă (economii de energie, surse regenerabile de energie etc) de minim 2500€?
 
 
5. Cel puțin unul dintre asociații/acționarii sau administratorul societății are sau va face dovada absolvirii unui curs de antreprenoriat sau a absolvit o forma superioara de învățământ?
 
 
6. Cel puțin unul dintre asociații/acționarii sau administratorul societății are sau va face dovada absolvirii unui curs de competențe digitale sau a absolvit o forma superioara de învățământ?
 
 
7. Asociații/acționarii au mai avut calitatea de asociați/acționari în altă întreprindere ?
 
 
8. Investiția este bazată  este fundamentată pe un brevet de invenție eliberat de către un organism național sau internațional acreditat dupa 01.01.2015?
 
 

 

Stabilește o discuție cu noi

Obține rapid, corect, clar și accesibil informațiile de care ai nevoie de la unul din consultanții noștri Startup Nation într-o discuție 1 la 1.

RAPID

SIGUR

CLAR

ACCESIBIL