Testul de eligibilitate pentru programul START

Care este scopul acestui test pentru programul START-UP NATION?

Testul de eligibilitate pentru programul START-UP NATION te va ajuta sa evaluezi potentialul ideii, proiectului sau afacerii tale, inainte de a face formalitatile necesare, pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru tineri. Afla acum daca te califici pentru o alocatie financiara nerambursabila de 200.000 lei oferita de Ministerul Economiei.

Inainte de a demara formalitatile de accesare fonduri nerambursabile pentru tineri, evalueaza prin intermediul aplicatiei de mai jos in ce masura proiectul sau afacerea ta este eligibila.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Exista posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri sa se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat in baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri pentru programul START-UP NATION si sa fii sceptic atunci cand cineva iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL START-UP NATION

1. In ce domeniu iti desfasori activitatea?
 
 
 
 
 
2. Cate locuri noi de munca estimezi ca vei crea ca urmare a implementarii proiectului?
 
 
3. Cate locuri de munca vor fi ocupate de persoane defavorizate (conform HG 799/2014) dupa 2012?
 
 
 
4. Cat reprezinta ponderea investitiilor facuta in echipamentele tehnologice (pct 2.1 din HG 2139/2004) si software din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
5. Investitia sau proiectul propus are un caracter inovativ (afla aici mai multe despre inovatie)?