Testul de eligibilitate pentru programul SRL-D

Care este scopul acestui test pentru programul SRL-D?

Testul de eligibilitate pentru programul SRL-D te va ajuta sa evaluezi sansele de reusita ale proiectului sau planului de afaceri SRL-D in obtinerea finantarii nerambursabile de 10.000 euro, inainte de a te angaja in demararea formalitatilor necesare.

Inainte de a demara formalitatile de accesare fonduri nerambursabile pentru tineri, evalueaza prin intermediul aplicatiei de mai jos in ce masura proiectul sau afacerea ta este eligibila.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Exista posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri sa se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat in baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri SRL-D si sa fii sceptic atunci cand cineva iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL SRL-D

In ce domeniu iti desfasori activitatea?
 
 
 
 
Cate locuri noi de munca estimezi ca vei crea ca urmare a implementarii proiectului?
 
 
 
Care va fi ponderea investitiilor din totalul cheltuielilor eligibile?
 
 
Cat reprezinta ponderea investitiilor facuta in echipamente tehnologice prevazute la subgrupa 2.1 din HG 2139/2004 din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
Asociatul sau administratorul a urmat un curs de antreprenoriat?
 
 
Asociatul sau administratorul este somer sau absolvent din anul precedent datei inscrierii firmei la Registrul Comertului?