testul de eligibilitate dezvoltare rurala

Care este scopul acestui test pentru programul dezvoltare rurala?

Testul de eligibilitate pentru programul Ddezvoltare Rurala te va ajuta sa evaluezi sansele de reusita ale proiectului sau planului de afaceri in obtinerea finantarii nerambursabile de 125.000 lei, inainte de a te angaja in demararea formalitatilor necesare.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Exista posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri sa se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat in baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri pentru programul Dezvoltare Rurala si sa fii sceptic atunci cand cineva iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL DEZVOLTARE RURALA

In ce domeniu iti desfasori activitatea?
 
 
 
 

Care estimezi ca va fi numarul angajatilor pe care ii vei avea la momentul depunerii proiectului?

 
 
Societatea, asociatul, actionarul a mai beneficiat de finantari in cadrul programelor nationale?
 
 
Cate locuri noi de munca estimezi ca vei crea ca urmare a implementarii proiectului?
 
 
 
Cati someri sau absolventi de facultate/liceu din promotiile 2014, 2015, 2016 vei angaja in urma implementarii proiectului din totalul locurilor noi de munca create?
 
 
 
Cat estimezi ca va fi valoarea procentului aferent aportului propriu din valoarea eligibila a proiectului?
 
 
 
Cat reprezinta ponderea investitiilor in mijloace fixe prevazute la pct 2.1 si 2.2 din HG 2139/2004 si echipamente IT din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
 
Asociatul, actionarul sau administratorul a mai avut calitatea de asociat, actionar sau administrator in alta societate?