Despre programul MICROINDUSTRIALIZARE

Programul microindustrializare are ca obiectiv incurajare si stimularea infiintarii/dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii in sectoare prioritare de activitate mentionare mai jos. Programul se adreseaza IMM-urilor care au cel putin 2 exercitii financiare incheiate la momentul depunerii planului de afaceri. Prin intermediul programului poti obtine o alocatie financiara nerambursabila de maxim 450.000 lei pentru achizitia de echipamente IT, echipamente tehnologice, aparate si instalatii de masurare, licente, spatii comerciale, autoutilitare, mobilier, websiteuri, servicii de consultanta sau formarea profesionala a angajatilor. Alocatia nerambursabila reprezinta 90% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectului.

Activitatile eligibile in cadrul programului microindustrializare sunt:

  • 10 Industria alimentara
  • 11 Fabricarea bauturilor (doar CAEN 1107)
  • 13 Fabricarea produselor textile
  • 14 Fabricarea articolelor de imbracaminte
  • 15 Tabacirea si finisarea pieilor; fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie, harnasamentelor si incaltamintei; prepararea si vopsirea blanurilor
  • 16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei; fabricarea articolelor din paie si din alte materiale vegetale impletite
  • 17 Fabricarea articolelor din hartie si carton
  • 22 Fabricarea produselor din cauciuc si mase plastice

  • 23 Fabricarea altor produse din minerale nemetalice
  • 24 Industria metalurgica
  • 25 Industria constructiilor metalice si a produselor din metal, exclusiv masini utilaje si instalatii – cu exceptia grupei 254
  • 26 Fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice si optice
  • 27 Fabricarea echipamentelor electrice
  • 28 Fabricarea de masini, utilaje si echipamente n.c.a.
  • 31 Fabricarea de mobila
  • 32 Alte activitati industriale n.c.a.

Principalele obligatii asumate in urma accesarii finantarii se intind pe intreaga perioada de monitorizare (3 ani) si presupun: asigurarea bunurilor achizitionate, mentinerea locurilor de munca nou create, mentinerea bunurilor achizitionate in patrimoniul firmei, reinvestirea anuala a profitului si amortizarea normala a activelor.

Inscrierea planului de afaceri si anexelor se face conform procedurii de implementare in vigoare prin depunerea online pe site-ul AIPPIMM.

Afla care sunt punctajul si sansele de succes ca afacerea ta sa fie finantata in cadrul programului MICROINDUSTRIALIZARE

Afla mai multe informatii despre programul MICROINDUSTRIALIZARE de la consultantii
LC Learning & Consulting

Expertiza, experienta si eficienta

Echipa noastra intocmeste planuri de afaceri si proiecte pentru fondurile nerambursabile guvernamentale din 2012. Ne-am specializat, perfectionat si acreditat continuu personalul in domeniul scrierii proiectelor pentru a asigura o rata de succes cat mai mare.

Datorita procedurilor si formalitatilor flexibile de depunere a proiectelor serviciile noastre de consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile guvernamentale sunt accesibile din toata tara.

De ce sa lucrezi cu noi

Cei care au lucrat cu noi au cateva caracteristici comune: au castigat proiectele pe care le-am scris, sunt impreuna cu noi de multa vreme si abia asteapta sa vorbeasca despre experientele pozitive pe care le-au avut. Clientii nostri au fost de acord sa iti raspunda oricarei intrebari legate de proiectele accesate si calitatea serviciilor de consultanta.

Ciprian Dudila
Ciprian Dudila
DUDI BAIT
(productie momeli pescuit)
Iulia Belgiu Chic Salad
Iulia Belgiu
CHIC SALAD
(restaurant)
Paul Petri
Paul Petri
BURGER SHACK
(restaurant)
Raluca Breban Karilia Design
Raluca Breban
KARILIA DESIGN
(fabricarea prod. textile)

Garantii si asigurari

La LC Learning & Consulting ne mandrim cu faptul ca folosim practici corecte, etice si legale de consultanta, prin intermediul carora am obtinut performante foarte bune in domeniul accesarii si implementarii finantarilor nerambursabile.

Oferirea de garantii 100% este una din cele mai mari pacaleli in domeniu scrierii proiectelor si planurilor de afaceri pentru atragerea surselor de finantare nerambursabila. Este imposibil in mod cinstit si legal ca cineva sa iti ofere o garantie a succesului de 100% in accesarea finantarilor nerambursabile de orice fel.

In absenta unor garantii solide cea mai buna metoda pentru a evalua calitatea serviciilor de consultanta o reprezinta verificarea referintelor obtinand informatii direct de la clientii care au contractat serviciile de consultanta.

Investitie necesara

Evaluarea sanselor de succes

1000 lei per proiect

Incadrarea in categoria IMM
Evaluarea cerintelor de eligibilitate
Estimarea punctajului
Identificarea riscurilor de proiect
Evaluarea eligibilitatii cheltuielilor

*cheltuiala neeligibila

Intocmirea documentatiei

8000 lei per proiect

Realizarea unei cercetari secundare de piata
Scrierea planului de afaceri
Realizarea previziunilor financiare
Completarea anexelor
Depunerea documentatiei online sau fizic

*cheltuiala eligibila

Castigarea proiectului

8000 lei per proiect

Achitarea comisionului de succes se face la publicarea sau transmiterea anuntului de acceptare la finantare

*cheltuiala neeligibila

Implementarea proiectului

4000 lei per proiect

Consultanta in realizarea corecta a achizitiilor
Intocmirea rapida a dosarului de achizitii
Intocmirea corecta a decontului
Transmiterea clarificarilor
Alte servicii

*cheltuiala neeligibila

Obtine mai multe informatii de la unul din specialisti nostri in domeniul finantarilor nerambursabile.