Consultanta accesare fonduri nerambursabile program SRL-D

Programul SRL-D pe scurt (inactiv)

Obiectivele programului le constituie incurajarea si stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri.

Programul SRL-D reprezinta o oportunitate foarte buna pentru inceperea unei afaceri din cel putin urmatoarele motive:

 

  • Firma este scutita de la plata taxelor pentru infiintarea SRL-D la Registrul Comertului
  • Firma este scutita timp de 3 ani de la infiintare de plata CAS (15,8%) dupa 4 angajati ale caror salarii nu depasesc salariul mediu pe economie
  • Firma poate obtine (insa nu este obligatoriu) o finantare nerambursabila de maximum 10.000 eur.

Finantarea in programul SRL-D se adreseaza IMM-urilor care nu si-au pierdut statutul de SRL-D la momentul depunerii planului de afaceri. Prin intermediul programului poti obtine o finantare nerambursabila de maxim 10.000 euro pentru achizitia de echipamente, utilaje, autoutilitate, licente, brevete, crearea unui website, servicii de consultanta sau formarea profesionala a angajatilor (descarca lista completa a a cheltuielilor eligibile). Alocatia nerambursabila reprezinta 50% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectului.

In cadrul programului sunt eligibile un numar extins de activitati, iar printre activitatile excluse sunt: intermedierile financiare, tranzactiile imobiliare, activitati juridice, jocuri de noroc, activitati agricole etc.

Accesarea alocatiei financiare nerambursabile presupune asumarea urmatoarelor obligatii pe intreaga perioada de monitorizare (3 ani): asigurarea bunurilor achizitionate, mentinerea locurilor de munca nou create, mentinerea bunurilor achizitionate in patrimoniul firmei, reinvestirea anuala a profitului si amortizarea normala a activelor.

Accesarea finantarii nerambursabile se face prin inscrierea online a planului de afaceri si anexelor conform procedurii de implementare in vigoare la momentul inscrierii.

Afla care sunt sansele tale de succes si punctajul obtinut

Cere o oferta personalizata pentru serviciile de consultanta

Obtine mai multe informatii de la unul din consultantii nostri

Consultanta SRL-D

Echipa noastra intocmeste planuri de afaceri si proiecte pentru fondurile nerambursabile guvernamentale din 2012. Ne-am specializat, perfectionat si acreditat continuu personalul in domeniul scrierii proiectelor pentru a asigura o rata de succes cat mai mare.

Datorita procedurilor si formalitatilor flexibile de depunere a proiectelor serviciile noastre de consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile guvernamentale sunt accesibile din toata tara.

Serviciile noastre de consultanta SRL-D acopera intreaga perioada de desfasurare a proiectului si includ:

  • Evaluarea gratuita a eligibilitatii proiectului si sanselor de succes (2 zile lucratoare)
  • Scrierea planului de afaceri, intocmirea intregii documentatii si depunerea acesteia conform cerintelor ghidului solicitantului (10 zile lucratoare)
  • Asistenta in implementarea proiectului castigat, realizarea dosarului de achizitii si a decontului pentru rambursarea integrala si rapida a AFN (30 zile lucratoare).

De ce sa lucrezi cu noi

Cei care au lucrat cu noi au cateva caracteristici comune: au castigat proiectele pe care le-am scris, sunt impreuna cu noi de multa vreme si abia asteapta sa vorbeasca despre experientele pozitive pe care le-au avut. Clientii nostri au fost de acord sa iti raspunda oricarei intrebari legate de proiectele accesate si calitatea serviciilor de consultanta SRL-D.

Administrator MAC TOPO INVEST
Marius Chirila
MAC TOPO INVEST
(servicii topografice)
0748037912
Raluca Breban Karilia Design
Raluca Breban
KARILIA DESIGN
(productie textile)
0755708789
Florin Bar
Florin Bar
OPTIMA MED
(cabinet optica)
0743679086
Administrator ARMOAR
Ruxandra Flueras
ARMOAR
(design vestimentar)
0742773158

Garantii si asigurari

La LC Learning & Consulting ne mandrim cu faptul ca folosim practici corecte, etice si legale de consultanta, prin intermediul carora am obtinut performante foarte bune in domeniul accesarii si implementarii finantarilor nerambursabile.

Oferirea de garantii 100% este una din cele mai mari pacaleli in domeniu scrierii proiectelor si planurilor de afaceri pentru atragerea surselor de finantare nerambursabila. Este imposibil in mod cinstit si legal ca cineva sa iti ofere o garantie a succesului de 100% in accesarea finantarilor nerambursabile de orice fel.

In absenta unor garantii solide cea mai buna metoda pentru a evalua calitatea serviciilor de consultanta o reprezinta verificarea referintelor obtinand informatii direct de la clientii care au contractat serviciile de consultanta.

Afla care sunt sansele tale de succes si punctajul obtinut

Cere o oferta personalizata pentru serviciile de consultanta

Obtine mai multe informatii de la unul din consultantii nostri