Despre programul FEMEIA MANAGER

Programul femeia manager urmareste dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor. Programul se adreseaza microintreprinderilor, PFA si II care au cel putin 6 luni de la inregistrarea la Registrul Comertului la momentul depunerii planului de afaceri si in care cel putin 50% din partile sociale sunt detinute de o femeie. Prin intermediul programului se asigura participarea gratuita la conferinte regionale si internationale sau workshop-uri. Se pot suporta urmatoarele: cheltuielile de transportsi cheltuielile de cazare pe perioada desfăsurării conferintelor regionale si internationale, workshop-uri pentru aplicantii selectati, speakeri, organizatori si reprezentantii ministerului sau membrii retelei ambasadorilor antreprenoriatului feminin din România, cheltuielile de transport si cheltuielile de cazare pentru participarea la evenimentele Comisiei Europene dedicate antreprenoriatului feminine a membrilor retelei ambasadorilor antreprenoriatului feminin din Romania, materiale de promovare si prezentare, cheltuieli de inchiriere sali, cheltuieli de protocol.

Activitatile eligibile in cadrul programului sunt cele din majoritatea domeniilor de activitate exceptand: intermedierile financiare, tranzactiile imobiliare, activitati juridice, jocuri de noroc, activitati agricole, productia si comert cu bauturi alcoolice, activitatile extractive de minereuri etc.

Inscrierea planului de afaceri si anexelor se face conform procedurii de implementare in vigoare prin depunerea online pe site-ul AIPPIMM.

Afla care sunt punctajul si sansele de succes ca afacerea ta sa fie finantata in cadrul programului FEMEIA MANAGER

Afla mai multe informatii despre programul FEMEIA MANAGER de la unul din consultantii
LC Learning & Consulting

Expertiza, experienta si eficienta

Echipa noastra intocmeste planuri de afaceri si proiecte pentru fondurile nerambursabile guvernamentale din 2012. Ne-am specializat, perfectionat si acreditat continuu personalul in domeniul scrierii proiectelor pentru a asigura o rata de succes cat mai mare.

Datorita procedurilor si formalitatilor flexibile de depunere a proiectelor serviciile noastre de consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile guvernamentale sunt accesibile din toata tara.

De ce sa lucrezi cu noi

Cei care au lucrat cu noi au cateva caracteristici comune: au castigat proiectele pe care le-am scris, sunt impreuna cu noi de multa vreme si abia asteapta sa vorbeasca despre experientele pozitive pe care le-au avut. Clientii nostri au fost de acord sa iti raspunda oricarei intrebari legate de proiectele accesate si calitatea serviciilor de consultanta.

Administrator ARMOAR
Ruxandra Flueras
ARMOAR
(design vestimentar)
0742773158
Iulia Belgiu Chic Salad
Iulia Belgiu
CHIC SALAD
(restaurante)
0740597304
Alexandra Dropu Noblesse Flowers & Events
Alexandra Dropu
NOBLESSE FLOWERS & E.
(organizare evenimente)
0767511293
Raluca Breban Karilia Design
Raluca Breban
KARILIA DESIGN
(design si productie rochii)
0755708789

Garantii si asigurari

La LC Learning & Consulting ne mandrim cu faptul ca folosim practici corecte, etice si legale de consultanta, prin intermediul carora am obtinut performante foarte bune in domeniul accesarii si implementarii finantarilor nerambursabile.

Oferirea de garantii 100% este una din cele mai mari pacaleli in domeniu scrierii proiectelor si planurilor de afaceri pentru atragerea surselor de finantare nerambursabila. Este imposibil in mod cinstit si legal ca cineva sa iti ofere o garantie a succesului de 100% in accesarea finantarilor nerambursabile de orice fel.

In absenta unor garantii solide cea mai buna metoda pentru a evalua calitatea serviciilor de consultanta o reprezinta verificarea referintelor obtinand informatii direct de la clientii care au contractat serviciile de consultanta.

Obtine mai multe informatii de la unul din specialisti nostri in domeniul finantarilor nerambursabile.