Despre programul Dezvoltare Rurala (inactiv)

Obiectivul programului il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale celor existente, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale intreprinzatorilor in mediul rural.

Programul Dezvoltare Rurala se adreseaza IMM-urilor de tipul SRL, SRL-D, PFA, II cu sediul social si punctele de lucru mediul rural. Prin intermediul programului poti obtine o finantare nerambursabila de maxim 125.000 lei pentru achizitia de echipamente, utilaje, licente, spatii comerciale sau formarea profesionala a angajatilor (descarca lista completa a a cheltuielilor eligibile). Alocatia nerambursabila reprezinta 90% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectului.

In cadrul programului sunt eligibile doar anumite tipuri de activitati. Printre activitatile excluse sunt: intermedierile financiare, tranzactiile imobiliare, activitati juridice, jocuri de noroc, activitati agricole, activitatile extractive etc.

Accesarea alocatiei financiare nerambursabile presupune asumarea urmatoarelor obligatii pe intreaga perioada de monitorizare (3 ani): asigurarea bunurilor achizitionate, mentinerea locurilor de munca nou create, mentinerea bunurilor achizitionate in patrimoniul firmei, reinvestirea anuala a profitului si amortizarea normala a activelor.

Accesarea finantarii nerambursabile se face prin inscrierea online a planului de afaceri si anexelor conform procedurii de implementare in vigoare.

Afla care sunt punctajul si sansele de succes ca afacerea ta sa fie finantata in cadrul programului Dezvoltare Rurala

Afla mai multe informatii despre programul Dezvoltare Rurala de la unul din consultantii
LC Learning & Consulting

Expertiza, experienta si eficienta

Echipa noastra intocmeste planuri de afaceri si proiecte pentru fondurile nerambursabile guvernamentale din 2012. Ne-am specializat, perfectionat si acreditat continuu personalul in domeniul scrierii proiectelor pentru a asigura o rata de succes cat mai mare.

Datorita procedurilor si formalitatilor flexibile de depunere a proiectelor serviciile noastre de consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile guvernamentale sunt accesibile din toata tara.

De ce sa lucrezi cu noi

Cei care au lucrat cu noi au cateva caracteristici comune: au castigat proiectele pe care le-am scris, sunt impreuna cu noi de multa vreme si abia asteapta sa vorbeasca despre experientele pozitive pe care le-au avut. Clientii nostri au fost de acord sa iti raspunda oricarei intrebari legate de proiectele accesate si calitatea serviciilor de consultanta.

Ciprian Dudila
Ciprian Dudila
DUDI BAIT
(productie momeli pescuit)
0740092129
Iulia Belgiu Chic Salad
Iulia Belgiu
CHIC SALAD
(restaurante)
0740597304
Administrator MAC TOPO INVEST
Marius Chirila
MAC TOPO INVEST
(birou cadastru si topografie)
0748037912
Alexandra Dropu Noblesse Flowers & Events
Alexandra Dropu
NOBLESSE FLOWERS & E.
(organizare evenimente)
0767511293

Garantii si asigurari

La LC Learning & Consulting ne mandrim cu faptul ca folosim practici corecte, etice si legale de consultanta, prin intermediul carora am obtinut performante foarte bune in domeniul accesarii si implementarii finantarilor nerambursabile.

Oferirea de garantii 100% este una din cele mai mari pacaleli in domeniu scrierii proiectelor si planurilor de afaceri pentru atragerea surselor de finantare nerambursabila. Este imposibil in mod cinstit si legal ca cineva sa iti ofere o garantie a succesului de 100% in accesarea finantarilor nerambursabile de orice fel.

In absenta unor garantii solide cea mai buna metoda pentru a evalua calitatea serviciilor de consultanta o reprezinta verificarea referintelor obtinand informatii direct de la clientii care au contractat serviciile de consultanta.

Afla care sunt punctajul si sansele de succes ca afacerea ta sa fie finantata in cadrul programului Dezvoltare Rurala

Afla mai multe informatii despre programul Dezvoltare Rurala de la unul din consultantii
LC Learning & Consulting