Despre programul COMERT SERVICII

Programul comert servicii urmareste dezvoltare-modernizarea activitatilor de comercializare a produselor sau serviciilor de piata si se adreseaza IMM-urilor care au cel putin 2 ani de la inregistrarea la Registrul Comertului la momentul depunerii planului de afaceri. Prin intermediul programului poti obtine o alocatie financiara nerambursabila de maxim 250.000 lei pentru achizitia de echipamente IT, cantare, cititoare de coduri de bara, case de marcat, echipamente tehnologice, licente, spatii comerciale, autoutilitare, servicii de consultanta sau formarea profesionala a angajatilor. Alocatia nerambursabila reprezinta 90% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectului.

Activitatile eligibile in cadrul programului sunt cele din domeniile serviciilor si comertului. Printre activitatile excluse sunt: intermedierile financiare, tranzactiile imobiliare, activitati juridice, jocuri de noroc, activitati agricole etc.

Principalele obligatii asumate in urma accesarii finantarii se intind pe intreaga perioada de monitorizare (3 ani) si presupun: asigurarea bunurilor achizitionate, mentinerea locurilor de munca nou create, mentinerea bunurilor achizitionate in patrimoniul firmei, reinvestirea anuala a profitului si amortizarea normala a activelor.

Inscrierea planului de afaceri si anexelor se face conform procedurii de implementare in vigoare prin depunerea online pe site-ul OTIMMC.

Afla care sunt punctajul si sansele de succes ca afacerea ta sa fie finantata in cadrul programului COMERT

Afla mai multe informatii despre programul COMERT de la unul din consultantii
LC Learning & Consulting

Expertiza, experienta si eficienta

Echipa noastra intocmeste planuri de afaceri si proiecte pentru fondurile nerambursabile guvernamentale din 2012. Ne-am specializat, perfectionat si acreditat continuu personalul in domeniul scrierii proiectelor pentru a asigura o rata de succes cat mai mare.

Datorita procedurilor si formalitatilor flexibile de depunere a proiectelor serviciile noastre de consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile guvernamentale sunt accesibile din toata tara.

De ce sa lucrezi cu noi

Cei care au lucrat cu noi au cateva caracteristici comune: au castigat proiectele pe care le-am scris, sunt impreuna cu noi de multa vreme si abia asteapta sa vorbeasca despre experientele pozitive pe care le-au avut. Clientii nostri au fost de acord sa iti raspunda oricarei intrebari legate de proiectele accesate si calitatea serviciilor de consultanta.

Administrator ARMOAR
Ruxandra Flueras
ARMOAR
(design vestimentar)
0742773158
Levente Szenasi
Levente Szenasi
INDIGO SUN
(servicii infrumusetare – solar)
0741998447
Florin Bar
Florin Bar
OPTIMA MED
(cabinet optica)
0743679086
Administrator Code 4 Nord
George Toman
CODE 4 NORD
(productie software)
0746073402

Garantii si asigurari

La LC Learning & Consulting ne mandrim cu faptul ca folosim practici corecte, etice si legale de consultanta, prin intermediul carora am obtinut performante foarte bune in domeniul accesarii si implementarii finantarilor nerambursabile.

Oferirea de garantii 100% este una din cele mai mari pacaleli in domeniu scrierii proiectelor si planurilor de afaceri pentru atragerea surselor de finantare nerambursabila. Este imposibil in mod cinstit si legal ca cineva sa iti ofere o garantie a succesului de 100% in accesarea finantarilor nerambursabile de orice fel.

In absenta unor garantii solide cea mai buna metoda pentru a evalua calitatea serviciilor de consultanta o reprezinta verificarea referintelor obtinand informatii direct de la clientii care au contractat serviciile de consultanta.

Investitie necesara

Evaluarea sanselor de succes

200 lei per proiect

Incadrarea in categoria IMM
Evaluarea cerintelor de eligibilitate
Estimarea punctajului
Identificarea riscurilor de proiect
Evaluarea eligibilitatii cheltuielilor

Intocmirea documentatiei

5000 lei per proiect

Realizarea unei cercetari secundare de piata
Scrierea planului de afaceri
Realizarea previziunilor financiare
Completarea anexelor
Depunerea documentatiei online sau fizic

*cheltuiala eligibila

Castigarea proiectului

5000 lei per proiect

Achitarea comisionului de succes se face la publicarea sau transmiterea anuntului de acceptare la finantare

*cheltuiala eligibila

Implementarea proiectului

2000 lei per proiect

Consultanta in realizarea corecta a achizitiilor
Intocmirea rapida a dosarului de achizitii
Intocmirea corecta a decontului
Transmiterea clarificarilor
Alte servicii

Obtine mai multe informatii de la unul din specialisti nostri in domeniul finantarilor nerambursabile.