testul de eligibilitate START

Testul de eligibilitate pentru programul START

Care este scopul acestui test pentru programul START?

Testul de eligibilitate pentru programul START te va ajuta sa evaluezi potentialul ideii, proiectului sau afacerii tale, inainte de a face formalitatile necesare, pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru tineri. Afla acum daca te califici pentru o alocatie financiara nerambursabila de 120.000 lei oferita de Ministerul Economiei.

Inainte de a demara formalitatile de accesare fonduri nerambursabile pentru tineri, evalueaza prin intermediul aplicatiei de mai jos in ce masura proiectul sau afacerea ta este eligibila.

Prin intermediul acestui test interactiv ne propunem sa iti oferim informatii cu caracter orientativ si nu garantam in proportie de 100% accesarea acestor fonduri. Exista posibilitatea ca grila de punctare a planurilor de afaceri sa se modifice de la o sesiune la alta. Acest test este realizat in baza ultimei grile oficiale sau propuse publicate pe site-ul aippimm.ro.

Recomandarea noastra este sa apelezi la servicii de consultanta profesioniste pentru scrierea planurilor de afaceri pentru programul START si sa fii sceptic atunci cand cineva iti garanteaza 100% succesul obtinerii finantarii proiectului.

TESTUL DE ELIGIBILITATE PROGRAMUL START

In ce domeniu iti desfasori activitatea?
 
 
 
 
Numarul angajatilor la momentul deschiderii aplicatiei
 
 
Societatea sau asociatii au mai beneficiat de AFN in cadrul programelor AIPPIMM?
 
 
Cate locuri noi de munca estimezi ca vei crea ca urmare a implementarii proiectului?
 
 
 
Cati absolventi de facultate/liceu (promotiile 2014, 2015, 2016) sau someri vei angaja in urma implementarii proiectului din totalul locurilor noi de munca create?
 
 
 
Valoarea aportului propriu
 
 
 
Cat reprezinta ponderea investitiilor facuta in echipamentele prevazute la pct 2.1 si 2.2 din HG 2139/2004 si echipamente IT din valoarea totala a cheltuielilor eligibile inscrise in planul de afaceri?
 
 
 
Asociatul sau actionarul a mai avut sau are calitatea de asociat sau administrator in alta societate?